Pieczywo z naszej piekarni, produkowane na naturalnych kwasach, jest bardzo smaczne i zawsze świeże. w ofercie mamy również pieczywo wzbogacone ziarnami słonecznika, sezamu i maku, a także pieczywo krojone, paczkowane, o wydłużonym terminie przydatności do spożycia.
Piekarnia nr 3 przy ul.Kopernika została oddana do użytku po kapitalnym remoncie w czerwcu 2008 roku. Remont był wykonany zgodnie z przepisami HACCP, na najwyższym standardzie. Zakres prac był ogromny i wykonany dużym nakładem finansowym. Dzięki tej inwestycji udało się osiągnąć znaczny wzrost jakości wyrobów.
Od kilkudziesięciu lat „SPOŁEM” Wodzisław Śl. specjalizuje się w produkcji pieczywa tradycyjnego – bez polepszaczy, wypiekanego w tradycyjnym piecu węglowym, co daje gwarancję niepowtarzalnego smaku.
Pieczywo z naszej piekarni, produkowane na naturalnych kwasach, jest bardzo smaczne i zawsze świeże. w ofercie mamy również pieczywo wzbogacone ziarnami słonecznika, sezamu i maku, a także pieczywo krojone, paczkowane, o wydłużonym terminie przydatności do spożycia.
Wysoki standard jakości oferowanych wyrobów produkcji piekarsko – ciastkarskiej uzyskujemy dzięki wprowadzonemu systemowi bezpieczeństwa żywności HACCP, który daje gwarancję najwyższej jakości, świeżości i higieny produkowanych wyrobów.
W dzisiejszych czasach, gdy większość żywności jest sztucznie konserwowana i polepszana, tym bardziej należy cenić takie wyroby.
Zobacz więcej